En ægte sensitiv power-yogini


          Yoga betyder “forene” på sanskrit (Indiens oldgamle kultursprog), og det er netop det, der er min store passion: at forene det, der fylder i os kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Det er i den forening, jeg selv finder hjem og lander i min krop med accept og selvkærlighed. Det har været en lang proces for mig at lære at give slip på at skulle præstere og i stedet opleve modet til at være nærværende og intim - også med mig selv og uden at det hele skal forløse sig som ved et trylleslag.

Den utålmodighed kender mange af os godt. Men vi skal på godt og ondt være sammen med os selv resten af livet, så der er god grund til at øve os i omsorgsfuldt at overgive os til processen uden at forcere.
I mine timer er der tid til at lande i dig selv og mærke efter, hvor du er lige nu. Lad dig flyde ind i yogaen med nærvær og kærlig opmærksomhed, trygt guidet med en sansning af den sensitive power og alignment. Intentionen er at give slip, åbne op og mærke stilheden i os selv.

Det sker gennem legende og dansende bevægelser, dybe stræk og blide stillinger, som ikke ikke altid holder sig inden for måttens fire hjørner. Der skal være plads til frihed og kreativitet. Og så skal det være sjovt at bevæge kroppen, så du vil selvfølgelig blive mødt med et smil, varme og et glimt i øjet.